Matthew Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Będę. (oby) E: Jest nas tylko trzech. Ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No to dupa blada, nikt poza ranmusem i Mathem sie nie zjawił. Może jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja sie nie zjawiłem, bo jak Ci mówiłem, W3 mi sie dopiero pobierał. Dzisiaj juz mam, jutro bede gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Może dziś zadocimy? BTW grał ktoś Stormem na nowej wersji? Totalnie go zmienili, wszystkie skille, ale ulti ma zaje**ste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja moge, o ile kompa naprawie... O 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja też mogę. Co do Storma, tak jest dobry, ale jego siła się ujawnia głównie w duecie, np. z Liną gdzie nie idzie się ruszyć i już masz deada. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ale tego nowego sprawdzałes? Bo on nie ma za bardzo skilli atakujących, tylko 1 do przytrzymania, jeden do ucieczki a 1 coś w rodzaju min na 12 sec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Lucka ulti jest chyba najlepsze, 1,2k+ dmg przez 12s... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ale tego nowego sprawdzałes? Bo on nie ma za bardzo skilli atakujących, tylko 1 do przytrzymania, jeden do ucieczki a 1 coś w rodzaju min na 12 sec :/ Sam siebie zacytuję: jego siła się ujawnia głównie w duecie, np. z Liną gdzie nie idzie się ruszyć i już masz deada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No dalej ludzie, czekamy na dotowiczów na hamachi siec: dota_gmclan pass: gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Proponuję dziś zaDocić, może tak o 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 To może dziś? Niestety, triplepost to warn ... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi