Fallord Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 też bym prosił o "namiary" na sieć hamachi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Proście Ranmę na PW, żeby nikt tu w temacie nie napisał, bo zaraz zlecą się jakieś haxory i zaczną nam gówna wrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No to oficialnie prosze o namiary, na PW. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja proponuje dzisiaj partyjkę :P Tak bo ja wiem, po 20...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 okok. Tylko żeby tak było 5vs5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Chcieliśta grać a na hamaku nikogo nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Łojej wybaczta (sprawdzian z fizyki oloolol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja mogę dziś pograć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No panowie, co nagle tak mało osób na hamachi? Nie da się nawet 2 vs 2 pograć =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ahh chyba Warcraft'a zainstaluje i dołączę ale już dawno nie grałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ok, zagra ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 WC III sux. Lepiej jest sklejenie jakiejś mapki do nwn i zrobienie masowego dma :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak nie chcesz grać to stfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Mistyk, wyjdź stąd... Zrób sobie własny topic o nwn i nie gadaj głupot niepopartych rozsądnymi argumentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 No chyba że pojedynki bohaterów(w WIII ofc). Nawet fajne :L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Zagra ktoś dzisiaj ? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja byc moze wieczorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Gracie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Obadajcie te mape! http://www.notd-aftermath.com/ :D jest superancka :D klimacik Resident Evil lub silent hill w grze z OGROMNYM naciskiem na cooperacje :D. Mam nadzieje, że znajdzie się ekipka do zagrania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ech, będzie trza WIII znowu odpalić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 O, chciałbym sprawdzić. Dajcie nazwę i pass sieci jeszcze raz (NA PW), bo niedawno odłączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nareszcie oryginałek odpalę w jakimś sensownym celu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Grałem w tą mapę kiedyś. Znudziła mi się szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Fajnie to jak coś to cynk na 7730328 plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogra ktoś jeszcze w dotę :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 To co powiecie na dziś koło 20 ? Ta sieć co zawsze bo widzę, że istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja jestem za, tylko nie wiem czy reszta graczy też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi