Lollus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mam asusa i nie mogę nacisnąć więcej niż 4 klawisze naraz. Gdzie można usunąć tą blokade? 2. Mam też kombinacje CTRL+ALT+Strzałka = obrót ekranu. Gdzie można to usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ctrl+alt+strzałka=obróte ekranu? Ja też mam Asusa, ale takiego czegoś nigdy nie widziałem =o Aha i nie da sie tej blokady usunąć :( Przykro mi :P Ale po co Ci naciskać 4 klawisze naraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ctrl + Alt + Kursor to chyba problem Nvidii... ... a nie, co ja gadam, sam ją mam, a nic takiego nie mam :D Bo skojarzyłem, że w szkole jest NVidia, i ten skrót działa... Swoją drogą to fajnie było, jak nauczycielce ekran przestawiłem na prawo :D Niby infy uczy, a takich podstaw nie zna ^_^ A blokady 4 klawiszy raczej nie da się usunąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 @2up: A no jak gram sobie w jakiegoś arcadowego klasyka, to muszę robić kombinację, bo jak zrobię Hadouken ? :P @up: Tak już jest z tymi nauczycielami. Mają papierek a nic nie umieją. Raz mnie nauczycielka zjechała, że powiedziałem coś czego nie wiedziała :P Trudno, będę grać na padzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A no jak gram sobie w jakiegoś arcadowego klasyka, to muszę robić kombinację, bo jak zrobię Hadouken ? dół, przód, A. Po kolei, nie naraz ;D Też mam blokadę, ale nie mam laptopa lol. Nie mogę grać w Frets On Fire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi