bartas Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Kupiłem sobie adapter WiFi TP-LINK TL-WN322G. Zainstalowałem stery do niego ale kiedy chcę otworzyć Wireless Utility żeby skonfigurować acces pointa wyskakuje cos takiego: "Wireless LAN is controlled by the windows zero configuration". Co z tym zrobić? Mam Viste home basic 32-bitową, laptopa compaq presario c700. Wlan w nim (w laptopie) jest wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie wiem jak jest w Viście, ale podam Ci rozwiązanie na XP (może na Viście jest podobnie). Wchodzisz w panel sterowania -> narzędzia administracyjne -> usługi: Konfiguracja zerowej sieci bezprzewodowej - wyłączasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Wiem zrobiłem już to, ale nadal nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A co tym razem ? Ten sam komunikat czy inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ten sam ;/ Od pomocy technicznej dostalem odpowiedz zeby zainstalowac stery od win2000, tylko ze vista nie daje ich zainstalowac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi