mcgluszak Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Mam problem z pauzą. Gdy nacisnę escape tworzy mi się obiekt menu z obiektami przyciskami. Chciałbym zrobić pauzę, ale taką która pauzuje wszystkie obiekty (bohatera, samochody itp.) oprócz menu i przycisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Było od groma takich tematów poszukaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wiem że było, ale w żadnym nie ma dokładnej odpowiedzi na moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 najpierw deaktywujesz wszystkie instancje GML instance_deactivate_alla jak chcesz żeby obiekty się zatrzymały i były nadal widoczne to użyj GML sprite_add_from_screeni potem rysujesz tego sprita jako tło w menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi