lukasspore Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Tytuł: Athellir Gatunek: TDS Opis: Bohater nazywa się Aue. Jest rok 2075. Na Ziemię przybywają kosmici. Aue przeżył jako jedyny z Strefy 1271. Teraz musi zniszczyć Imperatora kosmitów. Fabuła zrobię jeszcze bardziej szczegółową. W grze na razie jest tylko jeden rodzaj broni i jeden rodzaj kosmitów. Alien może cię porazić laserem. Pracowałem nad silnikiem Athellir'a przez tydzień. Klawiszologia: W,S,A,D -Ruch W,S -Menu LPM -Strzał PPM -Wysadzenie MB* *Jeden z rodzajów bomb w grze(powjachaniu na niego obcy się dymisjonuje) Demo:DOWNLOAD 2 wersja DOWNLOAD Autorzy: Programowanie: lukasspore Fabuła: lukasspore(prawie jej nie ma xD) Grafika: lukasspore Muzyka: GM (Ale będzie z neta) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Co do gry, mam wątpliwości.. bowiem tytuł taki już istnieje, choć nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 istnieje nawet wyszedł dodatek, gre 2 razy przeszedłem a tematyka,widok bardzo podobna wiec widzę że autor czerpał właśnie z Alien Shootera inspirację do stworzenia tej gry : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Aktualnie jest słabiutko, te jaskrawe kolory alienów nie pasują do "mrocznego" klimatu gry! Popracuj nad grafiką i trochę nad fabułą bo temat oklepany i tytuł zmień. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Macie rację trzeba będzie nazwę zmienić natomiast ja daję demo. EDIT: Nazwa już poprawiona, proszę modów o zmianę nazwy tematu na Athellir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 dał bym 4/5 lecz tytuł ukradzony 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Popraw grafikę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Bez sensu, chodzisz i strzelasz feee... nic ciekawego... nuda... dorob misje narazie nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Nowa wersja zaraz na serwerze. Teraz są apteczki i kosmici strelają laserami. Muza trochę kuleje ale next version is coming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi