LoseKK Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Tytuł:13 group (gra będzie się kiedyś inaczej nazywać) Gatunek: Strzelanka TopDown Opis: Wrzucam bo nie wiem czy dalej robić tą grę. Fabuły na razie konkretnej nie ma, ale będzie (tymczasem jesteś kolesiem i musisz dotrzeć do reaktora jondrowego). W grze występują 2 rodzaje broni: broń palna (1) i granat (2), również są tam apteczki i amunicja. Sterowanie: w-chodzenie myszka-kierunek lpm-strzał r-przeładowywanie broni A jak lubisz oszukiwać to przeczytaj to niżej (only z 1 roomu): b-poziom 2 c-poziom 3 Download: http://rapidshare.com/files/156862523/13gr...losekk.exe.html, DLA TYCH CO NA RAPIDA NARZEKAJĄ http://www.zshare.net/download/50286126c3bf414e/ Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. Autorzy:Ja i wy mi pomagaliście :) Programowanie: ja, wasza pomoc Fabuła: ja ale nie ma fabuły Grafika: ja Muzyka: internet Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Reaktor jondrowy? Science Fiction! No i rapidshit. Daj na up(APOSTROF)a. Poza tym, nie wygląda za ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Wrzucam bo nie wiem czy dalej robić tą grę by musiały zajść jakieś radykalne zmiany, bo z taką jakością - wysokich ocen się nie doczekasz. Jak Japanstache, imo nie wygląda to za ciekawie, grafika słaba i ogólnie bieda. Fabuła: ja ale nie ma fabuły aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jak nie narzekacie na dźwięk to znaczy, że nawet jeszcze nie graliście -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. Tak trudno było napisać, że ma te 6620KB ._. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Tak trudno było napisać, że ma te 6620KB ._. ? Albo w zaokrągleniu 7 mb Grafika beznadzieja Sterowanie beznadzieja ogólnie 5/25 Widziałem lepsze TDS'y popraw grafikę bo wygląda jak by ci kolesie patrzyli w sufit a na screenie wydawało mi się jakby jeden miał skręcony kark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Widziałem lepsze TDS'y Gorsze widziałeś? Zastanawia mnie ile wrogowie mają amunicji, bo strzelają nawet do ścian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 A jakie sterowanie proponujecie? A i nie znam sposobu by nie strzelali do ścian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 To jakiś żart? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi