Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 W oknie na drzwiach jest twarz blada ? Gdzie masz twarz bladą? EDIT: I gdzie masz drzwi? EDIT: Wiem, z tymi babkami u Wezira ta 2 od prawej ma tylko połowę naszyjnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tutaj ??? A z tymi laskami to jest takie proste, że aż ŁAŁ !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tutaj ??? " tymi babkami" <<<When you'll see it, You will shit bricks. EDIT: A z tymi laskami to jest takie proste, że aż ŁAŁ !!!! Czyli kto ma rację? EDIT2: oo Borek w temacie, ciekawe co powie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Heheh może głupio to zabrzmiało ale napisałem tak z przyzwyczajenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pomyliło mi się...jak mówiłeś z tym oknem to chyba gadałeś o tym gościu...ale syfff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie mozrecie po p[rostu olac tych 2 fgot i dodac kolejnej i grac od nowa lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 np. http://img147.imageshack.us/my.php?image=mndfck11zt7.png ehh to to ja sam zrobiłem, znajdzcie xD. Na zdjęciu mój kolega ;pp EDIT: To mae czy duże u Was jest bo nie wiem...ma być normalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mury i las obok domu ?:> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 nie, dam podpowiedz juz bez punktu...na dole po lewej pod lupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pablo-GM W twoim mindfucku jest bardzo dziwne połączenie prawej belki z lewą, czy to o to chodzi? EDIT: Dziwnie powiedziałem ale wiesz o co chodzi, o tą środkową..i sory za duble :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No poprawna odpowiedz ale Twoj mindfuck był ... mierny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No poprawna odpowiedz ale Twoj mindfuck był ... mierny ... Wiem, nudziło mi się bo nikt nie odpowiadał.... EDIT:A twój był prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a ja tylko dodam ze ślepi jesteście Spójrzcie na babkę z prawej co wystaje za jej szyi :3 Co do tego wyżej to jedna babka to chłopak 2 od prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @DOWN 3 TO PAN MIKOŁAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 hehe O co w tym chodzi bo nadal nie rozumiem :[ Aaa chyba wiem, ta 2 od prawej ma hu*a 7.Nikt nie dał odpowiedzi to ja dam.W mgle ukrył się gigantyczny robot eeee ja tam bym powiedział że to My Little Godzilla :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A ja to co? Powiedziałem że w tle jest wielki potwór...bo inaczej tego nie można nazwać Rakson na twoim mindfucku na dole po lewej jest taka twarz, czoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Na dole jest twarz zamiast nasionka, w edicie dam obrazek z zaznaczeniem EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 6.Wygięta pani - jest parę teorii dlatego nie dam nikomu punktu 7.Nikt nie dał odpowiedzi to ja dam.W mgle ukrył się gigantyczny robot 8.3 babki -??? 6. Ja to odgadłem - ślepy? 7. To też ja powiedziałem OMG, chyba że to nie to 8. Przecież spojrz na naszyjnik 3 babki EDIT: Na dole jest twarz zamiast nasionka, w edicie dam obrazek z zaznaczeniem Przedchwilą to powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 eeee... umiem czytać ale jakoś tego nie widziałem nowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 wodny potwor u gory twarz na dole nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie wiem czy moge drugi dac ale zaryzykuje (sam go zrobiłęm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 co to jest tam na dole czerwonego samochodu? =o a ten koleś co ma na głowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 czaszka na czerwonym aucie... jest ' ^^ ' za plotkiem xd i minka w pod maską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 dobre oko masz, ale to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Może chodzi o to że w tym budynku przez okno widać niebo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 to autko bardziej po lewej to zabawka postawiona na murku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 nad samochodem bawił sie rozmyciem w tych drzewkach tam jest chyba "ja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 to autko bardziej po lewej to zabawka postawiona na murku :P Tak, tu macie źródło: http://www.joemonster.org/filmy/11422/Oszukac_oko Odrazu widać kto joemonster ogląda ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi