Globi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Pragnący kału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Menu - Czemu pentagram? Ani to mroczne ani na temat. Co to za czcionka?! Gra - Wciąż wygląda tragicznie, ale po usunięciu punishera jest odrobinkę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie wiem co tu wygląda tragicznie ale niech ci będzie. Ps. Moim zdaniem pentagram pasuje do horrorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 "Ps. Moim zdaniem pentagram pasuje do horrorów." - ta jasne, a masz w sabule szatana i okultystow wzywajacych mroczne moce?, jak masz labolatorium i badania genetyczne to trzymaj sie konwencji - daj symol zagrozenia biologicznego : http://blog.usa.gov/roller/govgab/resource...s/Biohazard.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Już nie chce mi się zmieniać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Bo mlotku w fabule DOOM3 naukowcy badajacy teleportacje otwieraja portal do samego piekla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Sam jesteś młotek. A jednak zrobiłem tak Menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Znaczek troszku na prawo by się przydało, bo teraz głupio wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 no też mi się tak wydaje, ale już nic nie zrobię. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 egzekutor@ no i lepiej tylko jakiś inny kolor by się przydał taki mroczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 To jakby ktoś był taki dobry to bi mi znalazł taki mroczny znak. Byłbym wdzięczny :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi