Egzekutor Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam!!! Potrzebuje do mojej gry trzech grafik zombie (Każdy zombie inny) w wymiarach 60x60 i chcę aby grafiki były wykonane w top-down. Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Jeśli masz jakikolwiek wzór jak będzie wyglądać bohater, łatwiej będzie dopasować postać zombiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 voila,pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 dzięki nikas pasuje mi, jeszcze jakbyś dał rady to takie 2 tylko troszke różniące się kolorami i budową ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi