Bassmaster Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Więc tak Avast pokazał mi że plik kernel32.dll jest zarazony przez jakiś trojan. NIC Z NIM NIE MOGE ZROBIĆ. ANI USUNĄĆ PRZEMIANOWAĆ itp. Czy skanowanie podczas rozruchu rozwiąże problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 jak masz bootlowalny windows to otwórz konsole odzyskiwania, skasuj ten plik i skopiuj z płytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 To jest poruszony podobny problem: http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=12509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Przeskanowałem SDFIXem i narazie nie ma oznak, bo przeskanowałem kernel32.dll i nie ma w nim wirusa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi