Markos Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 www.marekhp.boo.pl/gra.html Jak w temacie, potrzebuje jakiś pomysłów odnośnie menu (powyżej link do tego co na razie zrobiłem). Największy problem tkwi w tym, że nie wiem jakie tyło zrobić co mniej więcej dodać lub usunąć. Wszelakie pomysły mile widziane. EDIT: W ogóle to witam po długiej przerwie ;) dawno tu nie zaglądałem... Biore się za coś konkretniejszego i postanowiłem się was poradzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 :o!!!!! a któż to się odezwał :) może coś skrobnę ,ojjj ale to nie jest pixelart to dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 :)) Na razie zostaje w takiej wersji w jakiej widzicie... Wszystkie sugestie oczywiście nadal mile widziane bo poprawki w każdej chwili mogę zrobić. Teraz to co tygryski lubią najbardziej.. zabieram się za grafike do samej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Markos ty zyjesz!! :D Menu ladne ale jakos wyostrz te napisy. Jakas czarna ramka albo cus. I tego maga przesun bardziej w prawo zeby byl jednak caly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kościotrup bardziej na lewo, mag bardziej na prawo. I zrób im jakieś bardziej widoczne cieniowanie, bo kościotrup teraz chyba w ogóle nie ma :P A tak w ogóle to najpierw rób grę, a później menu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 pozwole sobie nazwać, że ja robie to od dupy strony i podoba mi się to... bo to chyba jednak ode mnie zależy :D co do samej gry to mam już wszystko na kartkach, muszę zrobić teraz tylko grafike i przepisać kodowanie :) Menu jak pewnie zauważyliście jest już skończone, liczę jedynie na uwagi z waszych stron! Co do samej gry będę się wypowiadał w tym topicu.. pokaże wam jakieś graficzki ocenicie, doradzicie itp :) na razie to tyle dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 No to popraw jeszcze tą kulę dymu (?), bo jakaś taka... zbyt okrągła, gładka jest :P Co do wypowiedzi w tym topicu: Zakładaj nowy temat. Rozumiem, że ie ma co spamować, le bez przesady, że będziesz informacje o grze pisał w dziale grafika, a temacie o menu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi