Hanjuso Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 jak zrobic klikniecie myszką na coś w 3d :blink: bo ja nie mam na to zadnych pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 To zależy od tego jak wygląda gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 z widokiem takim jak jest w strategiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak dobrze pamiętam, to w tym przykładzie: http://gamemaker.nl/download/regdemo.zip - było zaznaczanie objektów 3D, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 to jest link do pliku exe, sciongnelem gm6 ale i tak nie ma tam nic takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi