Mistyk Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Mam kłopocik. łostatnio wzięło mnie na fabla. Niby wszystrko gites instaluję się i pupa wywala mi runtime error czy cuś. wycztałem że to wina tego ziem moja karta grfyki ni ma PS. No i szukam programiku do "omijania" Ps. Aha 3danalyzer odpada bo to jest pokaz slajdów a nie gra i cos ostatnio mi nie działa :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Zainstaluj najnowsze sterowniki, innego darmowego rozwiązania nie znam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 to jak znasz,podaj jakieś płatne,przecież może sobie krynior pirata załatwić albo coś w tym stylu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 to jak znasz,podaj jakieś płatne,przecież może sobie krynior pirata załatwić albo coś w tym stylu ;p Tyle, że czas to pieniądz ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Eee no tam jakieś 20 30 zeta da się wyciągnąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Kup se karte grafiki z ps, a nie bedziesz tutaj gre kastrowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Kup se karte grafiki z ps Wow! To do kart grafiki dołączają Playstation!? @Topic: Wymiana karty grafiki na nowszą (czyli jak wyżej). Też miałem ten problem: próbowałem usunąć ręcznie w ustawieniach obsługę PixelShadera, ale wtedy błąd wywalało (access violation czy jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 z tego co zrozumialem, zaistalowales fabla, i nie dziala, przez blad, ale to nie jest gra tylko pokaz slajdow ??? :D kiedys mialem taki program, moze znajde na dysku gdy poszukam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 PoxiPol -> Ps. Aha 3danalyzer odpada bo to jest pokaz slajdów a nie gra i cos ostatnio mi nie działa :? Przeczytaj pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Lul, Radeon 9550 za 30 zł i śmigasz. Chętnie sprzedam, mam GF 9600 GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Wow! To do kart grafiki dołączają Playstation!? Nie, chodziło o Photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Wow! To do kart grafiki dołączają Playstation!? Umrzyj, 360 rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 przylaczam sie do autora tematu :) Tylko ze mnie wzielo na pop (Prince of persia) niby wszystko gites wszedzie zielone fajki a pixel shader czerwony krzyzyk i gra nie dziala :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Umrzyj, 360 rox. powieś się :blink: , wii rzondzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi