tomeksc22 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam mam pytanie jak nazywa się ten silnik 3D do GM 5.0 co go można używać bez zarejestrowanego GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 GM 5 nie wymaga rejestracji... jest od razu w "pełnej wersji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Do GM5? Powodzenia, raczej nie znajdziesz do tego GM nic gdy mamy już GM7. Ale co do silników na niego, to były GMIrrlicht, Xtreme3D, Kingspace3D i Gadget3D, ale wątpię, że znajdziesz ich wersje na GM5 jeszcze. Najprędzej do tego ostatniego, ale on był zarazem najbardziej prymitywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksc22 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dzięki za wszystko już mam to czego chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi