Flaque Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Potrzebuję bazy wojskowej z 1 Wojny Światowej, chodzi mi o magazyny wojskowe, lotnisko dla 1 samolotu, koszary, centrum dowodzenia i takie różne pierdółki. W jednej lub w kilku grafikach. Widok od boku, prosiłbym o dopasowanie rozmiarami i klimatem do tego ludka =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Spory ten ludek xP . Ale to ma być rip czy twórczość własna? Sprecyzuj :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Spory ten ludek xP Minimalizm przede wszystkim =D Twórczość własna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja coś skrobę,jak skończę to dam ;) sory,grafika którą zrobiłem przeistoczyła się w grę z kumplem xD EDIT: a dobra tam,w końcu to nie gra komercyjna ;P http://www.gmclan.org/uploader/1486/Baza_wojskowa.png ale credki mi dasz?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi