Golden-Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Prosił bym o grafike tropiklanych drzew np: Palmy Kokosowej , Palmy itd. Rozmiary grafik do rozmiarów najwięcej: 150 na 150. Oraz Polskiego żołnierza grom o rozmiarach do 50 na 50. Wietnamskiego żołnierza też do 50 na 50. Snajpera do 50 na 50. Oficera Chińskiego rozmiary do 50 na 50. I to by narazie było na tyle. Do gry typu TDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 What is TDS??? I jaki widok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Widok z Góry. Tak jak wiekszosć szczlelanek w GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mistrz pixelartu nie wie... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ja nie umiem robic grafiki. Dlatego sie właśnie pytam o grafike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 jemu chodzilo o mnie :P A ja sie nie znam na skrotach... topdown, i tyle a nie jakies tds fps fpp i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tutaj taka palma Jak zawsze Enjoy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ta palma jest w doniczce...? W ogóle to w palmie od góry pień powinien być niewidoczny :P Ale i tak nawet fajna. Tylko trochę bardziej gładka, i by było super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 to sa kokosy :P i troche pienia... Mam pomysl aby zrobic wietnaskiego zolnieza w stylu kolko z kropka w srodku piksel ktory wystaje jest karabinem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ok dzieki za Palme z kokosami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 przekop sie przez moj uploader tam tez gdzies jest palma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ok dzieki znalazłem :) To Palmy juz mam 2 :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi