gorefest Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ostatnio nie moge grac konfortowe w wolfenstein enemy territory i gtasa mp. W gta starsznie mi sie muli na najnizszych jakie moga byc wymagania !! nawet radio tez sie zacina :( W et podobnie ;( Co moze byc tego przyczyna ?? Wogole grac nie moge :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 CTRL+ALT+DEL -> zakładka Procesy -> Użycie pamięci -> powywalaj zbędne procesy które obciążają dużo pamięci -> CPU -> powywalaj zbędne procesy które obciążają dużo procesora (nie patrz na Proces bezczynności systemu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 explorere.exew (pasek zadan) 25 316k ekrn.exe 21 00 k AdMuch.exe (Zwykle z nim gralem i mi nie mulilo) konnekt.exe z CPU to tylko ten proces bezczynnosciowy i nie znany mi proces:taskmgr.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 taskmgr.exe to jest właśnie Menedżer zadań, więc to nie to. ekrn.exe to chyba jakiś wirus, bo w życiu takiego procesu na oczy nie widziałem :P A explorer.exe to nie tylko pasek zadań, to też puplit, oraz Eksplolator Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ekrn.exe to nie jest wirus,mialem go od zawsze. to jest chyba od nvidi. PS. Wylaczylem admunch konnekta i nawet explorera i jakis egui.exe i NIC NIE POMOGLO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ekrn.exe jest od antywira. Bodajże nod32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 w sumie to by sie zgadzalo bo mam noda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi