Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Pod starym adresem GMS'a wylądowała... moja stronka domowa: http://gamem.host.sk Nie liczyć na częste aktualizacje. :) Będę tam wrzucał różne rzeczy, w tym zapowiedzi jakichś projektów itp. niekoniecznie związanych z GM'em. No i mam nadzieję, że już niedługo uda mi się tam wpuścić jakieś gierki z hi-score online. Tylko nie oceniać mi tutaj mojego angielskiego <_< . Co sądzicie o grafice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Dla mnie jest coolasta :) tylko walnąbym jakiś prosty system newsów :D Ja niedluo też pochwale sie swoją stronką domową ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Nie wiem, ale ten CMS na twojej stronie przypomina mi ten z GMC. Jest taki błąd że ten kolor morski wychodzi poza ten prostokąt z zawartością strony. Dlaczego nie ma księgi gości? Czemu nie można newsów komentować? Bardzo ładnie strona zrobiona ze strony graficznej. Newsy w wersji angielskiej wychodzą poza ten prostokąt. Może te błędy są tylko na mozilli. Nie wiem. PS. Dlaczego BWO usunął reklamy innych stron a tej nie usunie? Chyba stworzę temacik o OPP :D. Bwo: Co wolno wojewodzie, to nie Tobie... Masz jeszcze jakieś pytania? EDIT 2: Ech, jak zwykle mnie Ranma wyprzedził = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Tylko nie oceniać mi tutaj mojego angielskiego <_< Ciekawe kogo się tyczy to zdanie... :rolleyes: Dobrze wiesz kogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Marmot: Błąd poprawiony. A co do reklamy, to ostatnia zasada w regulaminie powinna wszystko wytłumaczyć. :] Stwórz sobie temat w valhallii "strony domowe" i już. Bo jak każdy będzie reklamował osobno to już przesada. A co do CMS'a, to nie ma żadnego, ale Marmot jest na dobrym tropie, będę pobierał składniki z gmclan (ale oczywiście przerobione). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 coś dawno odświerzona ta strona nie była , mimo to jeszcze działa :] (ale jest wolna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Hmmm... Po co odświeżyłeś taki stary temat? Ja już do tamtego konta nie mam chyba namiarów. Zresztą jak sobie pomyślę, że niektórzy użytkownicy gmclanu w czasach gdy tworzyłem ten serwis, robili jeszcze w pieluchy, to mi się niedobrze robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi