Bassmaster Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Więc tak, ponieważ nie wychodzą mi grafiki :P , postanowiłem poprosić o pomoc. Poproszę, aby ktoś narysował mi takie grafiki: Skrzynki, rozmiar 32x32 Ziemi - no trawy, a pod trawą ziemia :D , rozmiar też 32x32 Wrogów: tematyka to roboty, zwierzęta, który mają cechy jak ludzie xD. - jeszcze więcej z kilka I bohatera: tematyka to...właściwie nie mam pomysłu w grze bohater rzuca skrzynkami do wrogów i ma tam jakieś bronie itp. rozmiar to może być 3 razy większy od skrzynki. Raczej wole narysowanego przez tego, który ma chęć mi pomóc(jeśli oczywiście ładnie to zrobi. Potrzebuje odrazu do niego animacji, żeby biegał, nosi coś na d głową trzyma(jak stoi i biegnie z tym przedmiotem) i się schylał(coś w stylu mario). No może sobie z resztą poradzę, jakby co to napisze. Aha i dodanie do creditsów gwarantowane :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 rzut...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @Up: Jeśli pod trawą ma być widoczna ziemia, to raczej platformówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No platformówka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ale platformowka nie musi byc od boku? Sa platformowki w 3D ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ale platformowka nie musi byc od boku? Sa platformowki w 3D ;PAle w 3D nei widzisz tego, co jest pod ziemią, nie...? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Platformówka z widokiem z boku po prostu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Takie cos ? : Ziemia1.bmp Odrazu mowie ze to nie moja grafa EDIT Oj przepraszam nie przeczytalem ostatniego posta i dalem grafe top-down jesli mozna prosze o usuniecie posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Heh.... przeczytaj post wyżej. Przecież pisze: Platformówka z widokiem z boku po prostu tongue2.gif. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ziemia: i trawa osobno, bo pomyślałem, że tak będzie praktyczniej ;) i tak to mniej więcej będzie wyglądać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Skrzynka, taka odwalona ale jest I ziemia taka sobie ale jest :) nie przylozylem sie i tyle IksDe Wiekszych grafik nie umie i odrazu mowie ze te nie sa moje ale sa fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Dzięki za ziemię. skrzynkę już mam(Od Wojzaxa) potwory mogą być lecz więcej potrzebuję(może byś coś sknocił) Potrzebuje jeszcze to, co nie jest skreślone. Dzięki Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi