MisieK-GM Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jak/ w czym moge zrobic sobie taki banner jak ma np lenin? (ten czarny pasek) Taki banner co niektorzy uzytkownicy maja tam np. "Windows XP USER" itp. itd. Wiecie o co mi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 to się nazywa USERBAR. mozna go zrobic nawet w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Userbary ? http://gmxxl.ovh.org/ - program autorstwa Pietera do tworzenia userbarów http://userbarmaker.com/ - kreator userbarów w programach graficznych też idzie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 "Belt Generator" by Pieter6 :) Fajny programik albo poprostu photoshop lól internet :) pozdrawiam Edit:Snake... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Belt Generator wymiata, przy okazji na upartego można w nim robić szybko ramki do awatarów i szybko wykonywać proste loga do gier, czy inne napisy, np. oto przykład. Jakieś 10 minut roboty ED: to niby menu nie jest do mojej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Przyznać się, ile wam Pieter zapłacił za reklamę :D ? Pieter, a tak swoją drogą, to dlaczego nie kontynuujesz tego programu? :P A co do tematu: Ja tam wole w GIMP'ie. Czasu zajmie niemal tyle samo, a daje większe możliwości. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi