LionX Dagger Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam daję tu moją 3d Kamerkę (nic nadzwyczajnego) którą wykorzystuje w grach jak osobną kamerę to polatania sobie po level'u i szukania błędów tak dla hecy dodałem jeszcze system tworzenia random'owych budynków też nic nadzwyczaj skomplikowanego >>Download<< a bym zapomniał o sterowaniu czyli tak W - do przodu A - strafe w lewo S - do tyłu D - strafe w prawo strzałka do góry - patrz w górę strzałka w lewo - obrót w lewo strzałka do do dołu - patrz w dół strzałka w prawo - obrót w prawo spacja - leć do góry c - leć na dół escape - wyłącz //nowy dodatek R-ponowne losowanie screen : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 fajne i przydatne,5! domki wymiatają : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Hmm no nic w każdym razie dodałem jeszcze przycisk ponownego losowania budynków R-ponowne losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi