Pablo787 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mam problem chce zeby moje spodki strzelały ale problem jest bo jak strzela to mi tylko 1 jak juz a nieraz to mi poza statkiem strzela jak zrobić żeby pare albo wszystkie strzelały tak na zmiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 co? nie rozumiem, pisz po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wszystkie statki przeciwnika "spodki" mają strzelać "czymś" w "coś" na zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo787 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no właśnie spodek jest wielkości 27-34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przykład (powinno działać): https://gmclan.org/up2776_11_przyk_ad_na_szybko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo787 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 prawie dobrze tylko chce żeby nie leciało w statek tylko normalnie te statki obcych strzelały a tak to odrazu strzelaja we mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi