Ali Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam to znowu ja :D Prosił bym was bardzo o napisanie mi jak stworzyć latarkę. Mianowicie: - widok od góry - ludek z latarką obraca się za myszką - światło latarki powinno się układać mniej więcej tak : <) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przykład mgły w zasobach GMclanu. 3 strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja chcę latarkę nie mgłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 To sobie rób sam skoro nawet sprawdzić nie masz ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ale rozumowanie. Pisze że chodzi mi o latarkę a ty mi dajesz mgłę to nie głupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Podaję Ci przykład mgły bo tam jest przykład jak zrobić latarkę w mgle. Głupie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wcale nie głupie bo nawet ja ten przykład kiedyś przerobiłem na latarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 No tak, bo w sumie wystarczy podmienić sprita. No, ale dobra. Jestem tak głupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja chyba też bo nie dam rady znaleść tego przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 NIe chyba, tylko napewno!! Mgła(v2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dzięki za komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 On ma racje od mgły mozna zacząć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a nikt nie może zrobić przykładu / napisać jak zrobić latarkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 To będę pisał jeszcze raz to samo co jest napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a co napisałeś?? chodzi o : bo w sumie wystarczy podmienić sprita ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a co napisałeś?? chodzi o : bo w sumie wystarczy podmienić sprita ?? Masz chociażby takiego sprite: i podmień go za sprita w tym przykładzie: "sHeroLight" włącz grę i zobacz co się stanie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Napisałem ten przykład, więc nie będę pisał go jeszcze raz. Podmień sprita tak jak pisze Sirluki i tak jak ja to wcześniej mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi