LoseKK Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Witam. Chciał bym zrobić mmorpga (wiem, że to nie łatwe) i nachodzi mnie pytanie: Jakie język(i) programowania wybrać? Czy 39dll + c++? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Co chcesz. C#, C++, Java, Pascal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A co do javy to gdzie mogę przykłady znaleźć? {Edit} Nie mam zamiaru tworzyć stron internetowych ale gry (są takie na funorb.com, runescape.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A w Javie to niby nie powstają aplikacje? Ja akurat mam napisany bardzo lekki serwer do gry właśnie w Javie. Ludzix <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A co do javy to gdzie mogę przykłady znaleźć? Urocze. Języków programowania niestety trzeba się uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Urocze. Języków programowania niestety trzeba się uczyć. No wow?? Oki już coś znalazłem (jakąś książeczkę w pedeefie). Dziękuje wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi