Skovv Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 mam taki kod: GML draw_set_halign(fa_left) draw_sprite_ext(sprite_index,image_single,view_xview[0],view_yview[0]+view_hview[0]-72,1,1,0,c_white,0.5) draw_text(x+obj_Player,y-obj_Player,string(global.LVL)) Mialo byc tak ze lvl biega za graczem :] co tu jest zle? :/ Z gory dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 draw_text(obj_Player.x,obj_Player.y,string(global.LVL)) toz to logika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 A wiesz jak napisac zeby bylo to wyswietlane np 3 cm pod postacia,i 2 w lewo?I zeby pisalo w czcionce ktora ja wybiore(zrobie font i do niego skierowanie) :] z gory dziex :] Aa...zapomialem:Serwis gmclan.org jest w credits :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 GML draw_set_font(nazwa czcionki z zasobów) draw_text(obj_Player.x-10,obj_Player.y+10,'Tekst') toz to logika.. Najwyraźniej jej tu brak ... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 draw_set_halign(fa_left) draw_set_font(mojFont) draw_sprite_ext(sprite_index,image_single,view_xview[0],view_yview[0]+view_hview [0]-72,1,1,0,c_white,0.5) draw_text(obj_Player.x-30,obj_Player.y+45,string(global.LVL)) PS. jak na razie to w tym przypadku za "gmclan.org" robi "PsichiX" (no i pan wyzej) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No wy bedziecie wyruznieni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wyróżnieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie, oni będą wyrużnieni, najwyżej gmclan będzie wyróżniony Warn za SPAM Borek rany... większy widziałem a nic nie było. Zaraz pewnie niżej będzie drugi mi się wydaje, czy Borka ktoś podkurzył? "Zaraz pewnie niżej będzie drugi" To mnie martwi, dlatego lepiej zapobiegać niż leczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Co racja to racja. =3 Warn za SPAM Borek Banuj na tydzień bo nie mam zamiaru się powstrzymywać. Daj mi powód, to dam bana :P Ok, kasacja uprawnień administratora wystarczy? xD Może być xD Nie no śmieję się tylko. :) OK ja też jeszcze nie płaczę :)) No... faceci nie płaczą! :D Oj są tacy co płaczą :) Ale nie powiesz, że z byle jakiego powodu wpadają w ryk. =P Np. oglądając jakąś telenowele. Choć pewnie i tacy są. xD Hehehehe no tak, to racja :D Warn zbliża ludzi. :P To ciekawe co robi ban xD xD Borek fajny człowiek. xD ee.. zatkało mnie :P Nie wiem czy to ironia :P Nie no mówię szczerze. Super, jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi na forum ;) O tak, na pewno. =P Musisz mi częściej strzelać ostrzeżenia to w końcu siebie poznamy. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi