Compi Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ma ktoś może grafikę takich murów jak np. stare kamice w Warszawie, jakaś szopa. Chodzi o taką szarą rzeczywistość. Najlepiej aby kolory były czarno-białe ale z tym sobie poradzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Poprzeglądaj tekstury w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 To http://www.janeng.com/portfolio2/images/ar...k/stonewall.jpg Lub to http://3dsmodels.com/textures/Patterns_Designs/703009.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Źle się wyraziłem. Nie chodzi mi o tekstury tylko "krajobraz" Stare kamieniczki w Warszawie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wujek Google i wpisanie "warszawa, kamienica" Wiem, że nie powinno się odsyłać do Google, no ale nie mogłem obrazka wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi