Paqoo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wielki problem i ból od dwóch dni. Kod źródłowy gry Duma BETA 2 zgubiony, wszelkie materiały to samo... Jedyna wersja jaką posiadam to ta internetowa. Kto może wydobyć kod z exe żebym mógł wznowić pracę? I tak pogubiłem tyle cennych danych, że nie wiem czy warto to kontynuować. Tyle pracy.. <_< A więc kto pomoże? Umiecie wydobyć kod z exe? Oto link do gry: http://rapidshare.com/files/144977145/Duma_BETA_2.rar.html Proszę o link do wersji GML :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dekompilator mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 A skąd to cudo wziąść? Mistrzu? Nigdy tego nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi