gorefest Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Problem w Chrome Specforce. Po wlaczeniu gry,pojawilem sie w jakims budynku. Niby wszystko ok,ale ludzik byl caly zielony (!!). Jak wyszedlem cale podloze bylo rownie zielone jak ten ludzik,az oczy bola!! Dobra poszedlem dalej. Jechalem samochodem i kazali mi rozwalic jakies tarcze na wzgorzu,ale ja ich wogole nie widze ! Cala podloga zielona ze oczy bola,co moze byc tego przyczyna? Przeinstalowalem dx 9.0c i moj komputer spelnia minimalne wymagania gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 karta grafiki/sterowniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ogólnie rzecz biorąc pobierz najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Problem w Chrome Specforce. Po wlaczeniu gry,pojawilem sie w jakims budynku. Niby wszystko ok,ale ludzik byl caly zielony (!!). Jak wyszedlem cale podloze bylo rownie zielone jak ten ludzik,az oczy bola!! Dobra poszedlem dalej. Jechalem samochodem i kazali mi rozwalic jakies tarcze na wzgorzu,ale ja ich wogole nie widze ! Cala podloga zielona ze oczy bola,co moze byc tego przyczyna? Przeinstalowalem dx 9.0c i moj komputer spelnia minimalne wymagania gry. Enjoy your graphic card Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 bez jaj,najnowsze sterowniki nie dzialaja kompatybilnie na mojej karcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No to może,.... pobierz "prawie" najnowsze sterowniki? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 a weź zainstaluj stery omegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 omegi? skad mam to wziasc? bedzie dzialac na geforce 4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi