Nirvan Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wysłałem dane z obiektu "player" takie jak : clearbuffer(); writebyte(2); if rot = 1{writeshort(x+55);} if rot =-1{writeshort(x-55);} writeshort(y); I chcę że ja mam rot 1 to zeby obiekt sie stwozyl 55 pixeli w prawo od obiektu "player" no i nie wiem co wpisac do objektu client w stepie aby stwożył ten obiekt u innych graczy :/ . Sporo już cudowałem i nic nie podziałało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 no co jest? nikt nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jeśli tego nie wiesz, nie rób na 39DLL i nie próbuj robić Mplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 A gdzie jest send... bla bla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 hehe, chcialem o to samo spytac. No ale jesli mimo to nie dziala to mozesz mi pokazac projekt, ja postaram sie w wolnym czasie naprawic problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Albo ja :sp_ike: bo mi sie nudzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi