Wolfoxer Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Część osób pewnie pamięta monitorek z tekstem, jako że wielu osobom się podobał i wiele się w nim udzielało postanowiłem go zreaktywować. Na początek zacznę od przeproszenia Adstera (dzisiejszego Iron Mana) i innych, dla których nie byłem wtedy zbyt miły. Przy okazji jak ktoś chce może korzystać z tego monitora: I coś na start: Troszkę brakowało pomysłu więc nie najlepsze PS: Już nie jestem egoistą, bo się zmieniłem :jezor: , możecie wstawiać wszystko jak leci, nawet jeśli będzie odbiegać od tematu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Troszeczke nie skapiłem o co chodzi :/ ale może zrobię coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Głupi ten pomysł jest. Już lepiej dawać dialogi w poście, mniej roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Głupi ten pomysł jest. Już lepiej dawać dialogi w poście, mniej roboty... proszę bardzo, nikomu nie bronię, skoro lenistwo dopadło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kiepskie graficznie i kiepskie tekstowo. Z całego wątku najbardziej podoba mi się nowa szata graficzna forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kiedyś to było fajne, ale teraz to są nudy na gmc i nie ma o czym pisać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kiedyś to było fajne, ale teraz to są nudy na gmc i nie ma o czym pisać ;p W sumie masz i rację, kiedyś nawet kompletnie wyssanych z palca tematów było więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Suche na maksa... :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi