gorefest Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam, mam problem z opera mini 4.1 (na telefony komorkowe).Gdy chce wejsc na jakas stronke wyskakuje blad zebym wszedl na operamini.com/help?version=4.1 a ja nie znam na tyle angielskiego.Kiedys mi dzialala ale duzo pieniedzy mi zzarlo. Wykupil pakiet w plusie internet 20 mb i dziala ten pakiet w tej zwyklej przegladarce telefonu (dobija mnie ta przegladarka,operamini miala 100 razy lepsza). Dlaczego przestala dzialac :( ? Jako profil internetowy mam "INTERNET-2". PS.Poprzedni theme gmclanu bardziej mi sie podobal niz ten :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Wersja 4.1 nie działa na niektórych telefonach, spróbuj zainstalować czystą czwórkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 no ale opera 4.1 mi dzialala jakos wczesniej :( ? Edit: Nie moge znalesc opery 4.0,wszedzie odsylaja mnie na glowna strone albo jest plik .jad i sciaga mi sie opera 4.1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Daj model telefonu. Profil powinien nazywać się INTERNET. Wpisz w Google "konfiguracja internet plus" i masz co chcesz. Buziaksy i kisaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 k550i,probowalem na tym profilu ale ani na operze i tej zwyklej przegladarce nie chce mi dzialac profil "INTERNET" Edit: juz sobie sam posadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi