PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Nie wiem czy ktoś zna, ale przydały by mi się normalne nuty (nienawidzę tabulatorów) na solo elektrycznej z tej piosenki, przydała by mi się wersja do wydrukowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a pelnej wersji nikt nie ma? do tego to jest dla bassu ;P chodzi mi o to http://video.google.com/videosearch?q=guit...ar+solo+smoke+# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ej marmot, miało być solo a nie riff ;-o PoxiPol - Guitar Pro 5 + www.ultimate-guitar.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Hm, nie wiem, wziąłem pierwszy z brzegu zapis nutowy który znalazłem pod "smoke on the water notes" ;D . Zresztą, po wpisaniu takowej frazy w Google, znajduje parę stron, gdzie jest podane to nutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja znajduje same taby ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No ee... xD to chyba dobrze? taby sa najwygodniejsze na gitare, nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Napisalem w poscie wyzej ze ja akurat wole nuty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Napisalem w poscie wyzej ze ja akurat wole nuty... No jezus, ale jak łatwiej znaleźć tab to nie lepiej grac z niego. Poza tym GP5. Tam masz nuty i taby jak kto chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi