RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Przecież podałem: http://www.mindview.net/Books :P . Tam można za darmo ściągnąć Thinking In C++ i do tego legalnie ;p . A co do tego tłumaczenia, to znalazłem: http://moria.ii.uj.edu.pl/thinkcpp/ Heh. Źle się zrozumieliśmy, ale i tak dzięki(pewnie też się przyda). Chodzilo mi o tego OGL'a, ale chyba go zamówię( :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Możliwe, bo tamtą wypowiedź o darmowym spolszczeniu kierowałem do VanGogha ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesia Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Chodzilo mi tylko o to ze chcialem tez poznac podstawy OpenGL bo narazie robie wszystko w D3D ... a co do GTA IV to byl sobie taki joke ;P Narazie chce jakas bardziej rozbudowana platformowke niz dotychczas ;P Matt. polecam książkę OpenGL. Księga eksperta. Wydanie III do Open GL, może ona coś rozjaśni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Po co odświeżasz temat skoro autor nie wchodzi już na FORUM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Harv twoja wypowiedz jest zbędna. Mam pytanie, czy jest książka do OpenGLa o grach 2D? I wyświetlaniu grafiki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Twoja też. Książki o opengl po polsku : OpenGL Programowanie gier. OpenGL Księga eksperta. OpenGL i wprowadzenie do programowania gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi