TakeThis2 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To tak: potrzebne mi są dźwięki... Takie: Pieniążek, skok i upadek na ziemię i skok o trampolinę. Mono lub stereo. Tak, creditsy będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jeśli ci o to chodziło to mam tu pieniążek TUTAJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jeśli ci o to chodziło to mam tu pieniążek TUTAJ!!! Dzięki :D Creditsy. Ktoś jeszcze ma coś oprócz pieniążka? Edit: weź wrzuć to na coś innego, bo nie da sie ściągnąć :// Znaczy da się, ale dźwięk jest głuchy, czyli nic nie słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 u mnie jak dam prawym na link i dam zapisz element docelowy jako daje na pulpit i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 findsounds -> jump/fall/trampoline jump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Powinniście jeszcze dać tutaj "Odwoływanie do www.findsounds.com nie rozwiązuje problemu!" ... Nic tam dobrego nie znalazłem. Nawet nic nie znalazłem... Tylko fall troche, ale tam nie ma tego czego mi trzeba. A jeśli ty znalazłeś, pokaż. No? Pokaż. W każdym temacie w dziale muzyka jest post o treści: "www.findsounds.com" ... Rzal.Kambodża.Ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi