Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tytuł: Solitary yeoman 2 Gatunek: TDS Opis: W grze wcielamy się w rolę amerykańskiego żołnierza, który wykonuje zlecenia prezydenta U.S.A. w Iraku, aby niedopóścic do III wojny światowej. Gra oferuje nam duże przestrzenie jak w części I. Do przejścia mamy 8 etapów gry o zróżnicowanym poziomie trudności i 6 broni: Pistolet - M9 Pistolet M - Mp5 Shotgun - M870 Pistolet M - 9mm Karabin - M4 Snajperka - Dragunov Pozatym około 6 rodzai wrogów, niesamowity klimat, ładna grafika, i świetna zabawa. Autorzy: Egzekutor Programowanie: Egzekutor w 90% Fabuła: Egzekutor Grafika: Egzekutor i internet Muzyka: Internet Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 szczerze mówiąc znudziły mi się gry top-down. jest ich tak duzo, ze juz przestalem je sciagac. czas moze juz przyszedl na cos nowego? to juz staje sie troche nudne, aczkolwiek rzuce okiem na te gre. (love it) ale patrząc na screen to grafika nie pasuje do siebie. trawa do drzew, i inne przedmioty rzeczy z otoczenia. sa prostokolorowe, a drzewa zripowane albo cos. troche sie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no właśnie nie mam pomysłu na inne typy gier najlepiej mi wychodzi TDS <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opis: W grze wcielamy się w rolę amerykańskiego żołnierza który wykonuje polecenia prezydenta U.S.A. W Iraku aby niedopóścić do III wojny światowej. Nowy dział a ty nawet zada nie ruszyłeś, żeby w pełni jego regulamin przeczytać -----> przynajmniej 5 zdań. Już nawet nie będę komentował treści opisu. Programowanie: Egzekutor w 90% a pozostałe 10%??? A grafa, jest kiepska, drzewka już na pierwszy rzut oka widać, że nie twoje. Najdziwniejsze jest to, że różne elementy otoczenia mają różną grubość kontur :blink: , też dobre są te czerwone napisy w menu :lol2: . Kolejny chłam, no cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zresztą, skoro to zapowiedź, to może bardziej opisz grę? Bo tak poskąpiłeś w treści posta, jakbyś dawał demko do zagrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no wiesz, grafika to wazna sprawa. fajnie się gra w cos, co ładnie wyglada. np. wolalbys grac w fife gdzie zawodnikow reprezentuje wzor czlowieka, czy jakas kulka 2d ala football mg?? grafika to podstawa. lepiej najpierw skupic sie na jednym, zrobic cos kurde dobrze, podejsc powaznie, niz robic cos, co juz jest i to slabo. nie mowie ze Twoj projekt jst slabszy od innych, nie mi to oceniac, nie widzialem tego, a poza tym gra z ładna szata graficzną, nie doskonałą piękna 3d, ale chciażby Almora, osiągnąć może sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Vianom te 10% programowania to z przykładów nie będe ich chyba tu wymieniał jak np. wyciągnąłem po 1 % z jednego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jedno drzewko chyba Sirlukiego, zamieszczał takie w galerii grafik. tdsy sa nudne, rób cos innego, izo moze? jak nie masz pomyslu to kup go <zgubilem obrazek> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Uuu ale zadbaj o należyty poziom trudności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ciekawa :thumbsup: Ale jaki bedzie poziom trudności?? Jaki jest poziom AI wrogów?? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Maciej o ile autor zrobi podobnie jak w 1 części to będzie poprostu super (polecam zagrać) Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No ok zobaczymy jak zrobi ;) Ja mam na głowie 3 produkcje. -Wyscigówke -Szczelanke -gre na 4 konkurs i też mówie ze beda super ale w prawdzie nigdy nie waiadomo jak wyjdzie gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mucha_z_Kosmosu aż tak ci się podoba moja gra? Poziom trudności zrobie podobny tylko nie będzie apteczek tylko życie się samo powoli regeneruje :thumbsup: jak masz lub macie jakieś pomysły co można zrobić to mówcie oprócz fabuły bo już mam <_< Golden-Maciej ai wrogów będzie inne niż w jedynce będzie się różnić tym że wrogowie nie widzą przez ściany i jak zauważą bohatera to go gonią. Aha i jeszcze taka informacja w grze dysponujemy aż 7 broniami oto one: Pistolet: M9, Pistolet M.:Mp5, Shotgun:M870, Uzi:9mm, Karabin: M4, Snajperka: Dragunov i RPG7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ostatni misja by mogła być ze musisz uciec z teren wroga ( lecz na pomoc wrogowi przylecieli Rosjanie i musisz sie przekradać) Co o tym myslisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 plan na ostatnią misję jest następujący : Musisz znaleźć lotnisko a na nim samolot i wsiąść do niego tak jak w jedynce ale kiedy lecisz już tym samolotem goście cie zestrzeliwują i spadasz na ziemię i ciąg dalszy to Solitary yeoman 2: Na lini wroga Chyba że macie jakiś lepszy pomysł co by mi się spodobał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jest niezłe przynajmnie fabułe mozna kontynuować. Ale by było dobre jak by cie zeszczelili nad jakaś dżunglą np: w Wietnami i z tamtad bys sie musiał wydostać do USA w dodatku:) Moge ci jakos pomóc w projekcie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 podasz numer gadu? to ja bym się jutro odezwał bo dziś nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 11436865 gg Ale jesli sie do mnie nie dopiszesz to napisz na PW ok:) No bo czasami mam błędy z gg i nikt sie do mnie nei moze dopisac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Grałem w pierwszą, i jestem ciekaw jak wyjdzie druga część gierki. Sądzę, że nie zapaszteci dobytku pierwszej części. Powodzenia! 0o0 Widzę, że już planujesz dodatek do drugiej części. PS: Jak chcesz mogę Ci co nie co pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Druga część będzie lepsza niż myślicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nawet fajnie się zapowiada, ale mógłbyś zmienić parę rzeczy. Z tego co widzę po ssach: - Poprawka krawędzi i zakrętów drogi. Ciężko znaleźć taki prostokątny ;p - Napis w prawym górnym rogu (Cel itp.) strasznie się zlewa z resztą. No i to chyba tyle :P Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 chodzi ci o to że go słabo widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 chodzi ci o to że go słabo widać? Brzydko zrobiony, ładnie by wyglądała jakaś tabelka... EDIT:Albo najlepiej ze np. naciskasz C i pojawia ci się okno z tymczasowymi celami/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 zostawie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 zostawie tak jak jest no to nie będzie ładnie...twoi graficy i tak pewnie rozkażą ci to zmienić bo to niesmacznie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 yyy.... grę robie sam bez żadnych grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No szybko ci idzie produkcja juz 25% ukończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jeszcze maks 3 tygodnie roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 no to szybko ci pujdzie ale i tak na pewno bedzie lepsza od 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Pobrałem jedynkę gry i jest to jedna z najlepszych gier na gmclanie jakie widziałem. Lepsze są tylko gry robione w teamie. W dwójce widać na pierwszy rzut oka lepszą grafikę. No i będzie dodatek. SUPER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi