Pablo-GM Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam potrzebuje grafiki potwora wymiary sa widoczne w szkielecie jesli chodzi o rzut to prosze platformowy kształt.Prosze o wypelnienie szkieletu ksztalt glowy mozna ew. zmienic no i cialo ;) Chodzi o dosyc zabawne potworki a teraz szkielet : Pozdro i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wariacja na temat "potwór". Robiłem na szybko wiec jak by co to musisz troche podmalować i poprzesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 O jest fajny tylko jak go doklaneij wypelnisz kolorami bedzie super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Detalki takie jak np. wypelnianie, refleksy itp. to juz sobie sam zrob zeby ci pasowalo do reszty graficzek w grze. Ja tak tylko zaznaczylem kolory zebys sobie mogl sam wypelnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 I tak wygląda ######ście, naprawdę mi się podoba =D. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi