Lord Marcelot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witem, Czy w GMie jest możliwość stworzenia folderu podczas gry? Tzn. Klikam Enter i tworzy mi się folder o nazwie "1". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 GML directory_create('nazwafolderu'); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie wiem czemu, ale gra się zacina. Wystarczy taki kod: GML if keyboard_check_pressed(vk_enter) directory_create("1/2"); i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie jestem pewien, ale chyba w nazwie folderu nie moze byc znak / ? a jezeli chcesz stworzyc podfolder(2)w folderze(1) to moze 1 nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wtedy będzie chyba 1/2=0.5 jeśli nie dasz apostrofu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak chcę stworzyć podfolder "2" w folderze "1" i folder "1" istnieje. @up ale jest w apostrofie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Slash nie w tą stronę :) -> \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Matthew, mordo ty moja, dzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi