pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chodzi o dorabianie/przerabianie sprite'ów do mojej gry. Przykładowa grafika do której należałoby dorobić to i owo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ooo tam jest mario kicak SUPERR A co by trzeba pozmieńiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dorobić pewne animacje, lub np. Przerobić aktualne tak, by mario miał na sobie jakiś power up lub coś w tym stylu. Co to jest Mario Kicak oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ten mario co ma uszy i ogon ... umie on latać i jak sobie z kuzynem w mario grałem to tak go nazwaliśmy bo mi plecak typu pluszak przypominał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mario z uszami i ogonem... ahaaaaaa... ale leki już dziś brałeś jakby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://img176.imageshack.us/img176/6883/pngfilepz8qv9.png A to do kur*y nędzy co jest ? o,0 żal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Po pierwsze normalny mario też ma uszy, po drugie to jest Racoon Mario -.- nie kicak... nie będę mówił nic już o tym waszym "żal" bo z dnem dna sie nie rozmawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mówie że ja sobie tak go nazwałem dla zabawy ... Chyba by sobie ludzie od mario nie powiedzieli o to bedzie kicak to batmak a to ten mario o .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dobra, już nic nie mów bo offtop robisz, już się podsumowałeś używając powiedzonka dzisiejszej półmózgiej młodzieży - "żal" i na dziś starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Lubisz chłopców co nie ? Każdy kolejny post nie na temat będzie karany warnem. Jeżeli nie chcesz pomóc Pablowi, tylko pisać pierdoły, to nie musisz pisać w tym temacie. A kłócić się, to zapraszam na PW. Marmot A ja wystawię aż 2 warny - za offtop i obrażanie użytkowników. A co mi tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To teraz czekam na jakieś poważne "oferty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a jakie wynagrodzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Credit w dobrej grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi