Powell Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Tytuł: Run 2 Gatunek: Platformówka Opis: Od wielu lat w krainie Światłolandii żyły sobie światełka zwane "Wispami". Żyły one nieśmiertelnie posiadając czerwone diamenty. Dawały im one niespotykaną szybkość dzięki której nikt nie był w stanie ich dogonić. Teraz na Światłoland najeżdzają armie ciemności - czarne chmury, które pragną zdobyć diamenty. Ty będziesz tym który ich uratuje, wciel się w młodego wispa który zbierając resztki diamentów dojdzie do wioski i nie da się złapać Sterowanie: Menu - myszka, Chodzenie wispem - strzałki Download: http://www.speedyshare.com/159448271.html Rozmiar pliku: 3,40 mb Autorzy: Programowanie: Powell Fabuła: Powell, Saus Grafika: Powell Muzyka: www.freemidi.org (linkin park) Screeny: http://http://i38.tinypic.com/2mcudj6.jpg http://i34.tinypic.com/91h10p.jpg Edit: poprawiłem tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Albo ja jestem dziwny, albo tego nie da się zaliczyć :| Doszedłem na sam dół, wlazłem w strzałkę po lewej, zrestartowało grę. Wlazłem na prawo, spadłem w przepaść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkgmbp Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Albo mi się wydaje albo ta gra nie chodzi płynnie, ocena 1\10 ta "gra" jest poprostu nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gra taka sobię, muzyczna fajna nawet. Szkoda tylko, że nie ma czegoś takiego, że można rozwalać klocki. Gra ogólnie trudna. 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Albo mi się wydaje albo Ci którzy oceniali tę grę to jakieś ******(z całym szacunkiem). Gra jest zaje***** daje 6/5. Szkoda że tylko jeden poziom bo pograłbym sobie w tą grę. Dziwi mnie to że Dawidds tego nie przeszedł bo ja przeszedłem to za pierwszym razem jak schodzisz na dół musisz dojść do strzałki po lewej stronie. Także róbcie dalej to ja będę grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Albo ja jestem dziwny, albo tego nie da się zaliczyć :| Doszedłem na sam dół, wlazłem w strzałkę po lewej, zrestartowało grę. Wlazłem na prawo, spadłem w przepaść... Przypominam że to jest Demo i zawiera jeden poziom ^^ Albo mi się wydaje albo Ci którzy oceniali tę grę to jakieś ******(z całym szacunkiem). Gra jest zaje***** daje 6/5. Szkoda że tylko jeden poziom bo pograłbym sobie w tą grę. Dziwi mnie to że Dawidds tego nie przeszedł bo ja przeszedłem to za pierwszym razem jak schodzisz na dół musisz dojść do strzałki po lewej stronie. Także róbcie dalej to ja będę grał. Dzięki, teraz możesz tylko oczekiwać pełnej wersji, a powiem że nie skończy sie na uciekaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Hm, dobry pomysł na grę. Dodać tylko jakieś sensowniejsze tło, innego świetlika i mniej jaskrawe klocki. I więcej leveli! Na razie 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Hm, dobry pomysł na grę. Dodać tylko jakieś sensowniejsze tło, innego świetlika i mniej jaskrawe klocki. I więcej leveli! Na razie 3/5. Czy widzisz nagłówek 'Run 2 demo'? Czy jesteśmy w dziale gotowych produkcji? To tylko demo, leveli będzie więcej, dużo rzeczy ulegnie zmianie i oczywiście wiele rzeczy jeszcze dojdzie. PS. podoba ci się wisp jak zbierzesz czerwonego kamyczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gra przeciętna 3/5 jak narazie :P Wysiliłeś się. Lvl up, rozdaj sobie punkty statystyk i umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Tez dam 3/5 chociaz nie umiem przejsc :P Wiecej lvli + jakies poweruppy i bedzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 troszke krotka, ale to demo. grafika w porządku. przydały by sie bonusy, np super speed, mozliwosc rozwalenia klocków. ocena miedzy 3 a 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Oczoplasu mozna dostac... ALe grywalnosc jest dobra wiec dam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi