Compi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam! Chce zrobić system rejestracji (owy program to launczer do innego programu) nie on-line tylko poprzez pliki ini. Poczytałem sobie o zapisie/odczycie ini tylko nie wiem jak się zabrać za: - Podanie Seriala - Sprawdzenie czy dany serial jest w puli serialów - Zapis - Gdy plik jest uruchamiany to sprawdza czy w pliku ini znajduje się serial i czy jest prawidłowy - Będzie około 30 seriali (sam wpisywałem bazgroły xD) i przy sprawdzaniu seriala będzie taka możliwość że sprawdza z 30 czy ten jest prawidłowy? Chyba ktoś pomoże, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 E, najlepiej stworzyć jakiś wzór na keye, przyjmujący tak z 1% i odrzucający 99% wariantów wpisania ciągu tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ale pomogłeś, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 nie rób na ini, bo KAZDY bedzie mógł sobie zmienic przeciez... a jak bedzie 30 seriali to przecież razdwatrzy mam pr0 mozna tez robic kodowanie tzw zamieniac 1 na 53 itp.a przy odczytywaniu zamieniac te liczby na zwykłe, wtedy tak łatwo nei bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Problem rozwiązany! Nawet Fajny registerer wyszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi