Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mam taki kod: //step: bron_ob.x=ludzik1_ob.x; bron_ob.y=ludzik1_ob.y+10; image_angle=ludzik1_ob.image_angle; Bron ma byc na prawym barze postaci, jest ok gdy stoję pod kątem 0 stopni obracam się trochę to bron się nie przesuwa, zmienia się tylko jej image angle. Nie chce kombinować z orginami, bo są mi potrzebne na środku broni. Wcześniej robiłem to z kombinowaniem z orginami ale teraz są mi potrzebne na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kurde, dodaj to ktoś do FAQ... pewnie to by i tak nic nie dało <_< lengthdir_x(len, dir) oraz lengthdir_y(len, dir); Więcej wiedzieć nie musisz - ja wiedziałem jedynie, co lengthdiry robią, i jakoś dałem radę wywnioskować, jak ich używać - więc ty też powinieneś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem nic o lenghtdir'ach, poczytam o nich i zobacze od czego są. Dzięki temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi