Slax Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Cześć. Mam pytanie czy da się ustawić parent kodem? Potrzebne mi to jest do tego że nawigacja prowadzi do obj_b, i jak np. global.drink= 150 ustawia się jako parent w obiekcie obj_s1 jako parent obj_b.. Jeżeli się nie da to szkoda, trochę mi to utrudzi życie xD Jeżeli jest taki kod by ustawiało się parent za pomocą kodu to mi go podajcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 object_set_parent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 object_set_parent. Takie pytanie, w funkcji index co ustawić? A w funkci object ustawić obj_b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ind to obiekt ktoremu chcesz zmienic parent, a obj to parent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ind to obiekt ktoremu chcesz zmienic parent, a obj to parent Dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi