zalu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 czy można pobrać gdzieś grę Patapon w wersji na PC bo ja widzę tylko na PSP proszę o odpowiedź :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie można (za gamespot.com; a poza tym, to komercyjna gra i takowe się kupuje, a nie "pobiera"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tu :http://peb.pl/dyskusja-o-grach/341546-patapon-ale-na-pc.html masz odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 szkoda :( no trudno dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale zawsze ty możesz coś takiego zrobić ,ja np.Bym chętnie pograł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 E tam, z tego co widziałem to taki biedny DDR, w którym wystukujesz ciągle te same kombinacje rytmu. Gdyby to było ciut szybsze i agresywniejsze to by uszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 @mucha z kosmosu chciałem właśnie zrobić coś takiego ale nie mam koncepcji (stukanie rytmu i co dalej?) i grafiki bębnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wystukanie jakiegos rytmu powoduje dane zachowanie potworków,można zrobić najazdy na różnorakie potwory zamki bossy it ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Guitar Hero i tyle ;) (odrobinę inna beczka, ale też fajne :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi