Luksor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale jak zapiszesz, z rozszerzeniem *.png, to chyba można wstawić, nie? :P Wtedy skrypt .php się nie wykona bo przeglądarka potraktuje go jak obrazek. Btw. Nie wiem czy się tak nad tym męczyć, więcej mnie to będzie sił kosztowało niż będzie z tego pożytku, bo większość woli zrobić sobie swoją sygnę, no chyba że skrypt byłby naprawdę dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ej co jest? nie moge wygenerować obrazka! znaczy mogę ale się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ej co jest? nie moge wygenerować obrazka! znaczy mogę ale się nie wyświetla Podaj co wpisujesz w pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Widzę konkurencja :P Dobre dobre :) tylko dodał jakieś ładne tło graficzę i na to nakładaj pasek i napisy :) Aaaa ta paleta kolorów to Twoja? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Widzę konkurencja :P Dobre dobre :) tylko dodał jakieś ładne tło graficzę i na to nakładaj pasek i napisy :) Aaaa ta paleta kolorów to Twoja? :) Dzięki, jak będę miał czas to to ulepszę. :P Paleta kolorów jest znaleziona w necie. Tutaj można pobrać: http://www.eyecon.ro/colorpicker/ . :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi