Patrysław Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Popieram zdanie Marmota, co do Bigsharka jako członka zespołu (kilka postów w górę). Ma on... hmmm... nazwijmy to zbyt silną osobowością. No i oczywiście chyba nie mógłby się spotykać fizycznie z Zającem. --- A kto gry robi najlepsze ? Ubisoft (np. Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman, The Elder Scrolls III: Morrowind, XIII, Beyond Good & Evil, IL-2 Sturmovik, Splinter Cell, Cold Fear). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Sadam. Mylisz się co do EA i takiego np. NHL'a, który powala grywalnością i klimatem. Prawda, że nie wszystkie ich gry są wspaniałe, ale nie popadajmy z jednej skrajności w drugą jaką jest uwielbienie do square enixa. A różnice pomiędzy PES'em a Fifą się powoli zacierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Ja mógłbym dołączyć do tego 'TEAMU' nr. GG - 5934670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 lol,fife nie lubie jak samej piłki :D Ale co do teamu i gier,to chyba dziwnym porejktem jest Soldat.CZłowiek sam ją robi,a jakiesz efekty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ja moge do teamu tego dolonczyc gg 3068269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To team bez zatwierdzenia Zająca wyglada tak: -Zajac -Bucior -Krychu90 -Hanjuso -ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A może ja do teamu?? GG 7654249 Pytać i szybko sie naradzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Gadaj z Zajacem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 NIe widze,żeby dobrze poszło kolesie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Co do dyskusji o grach. Wg. mnie wszystko zależy od gustu, jednemu się podobają gry EA, drugiemu gry Blizzarda, a trzeciemu wszystko się podoba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Tymon już temat do takich opini stworzył :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A co do teamu to ja mogę zobaczyć co będzie on tworzył itd ale nie deklaruję się, najlepiej bybyło gdybyś wszyscy chętni spotkjali się o jednej godzinie na gmchacie i wszystko bybyło ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 BigShark a po co ty wogole nam bys byl(bez urazy) ty przeciez sam umiesz robic dobre gry.I po co wtedy team ty bys wszystko robi a by sie mowilo ze to team zrobic :/(ironia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ja uwazam ze im wiecej osob tym lepiej i nawet bigshark zawsze sie moze do czegos przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 nawet bigshark zawsze sie moze do czegos przydac Tym mnnie rozśmieszyłeś, narazie zrobiłem najlepsze gry z wszystkich którzy się deklarrują do teamu, więc prawdopodbnie byłbym z was najlepszy. I nie wychwalam się tutaj, taka jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Tym mnnie rozśmieszyłeś, narazie zrobiłem najlepsze gry z wszystkich którzy się deklarrują do teamu, więc prawdopodbnie byłbym z was najlepszy. I nie wychwalam się tutaj, taka jest prawda. <{POST_SNAPBACK}> To że inni nie robią gier to nie znaczy że są od Ciebie gorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja itak jestem cienki (troche) w GM, bo wole C++ (sie ucze) bo poco mi język GM, a jak będę znać C++ to sie załapie może do jakiejś firmy najlepiej R* rok temu rekrutowali (tesz polaków ha!!) ale jo niejestem dorosły. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja itak jestem cienki (troche) w GM, bo wole C++ (sie ucze) bo poco mi język GM, a jak będę znać C++ to sie załapie może do jakiejś firmy najlepiej R* rok temu rekrutowali (tesz polaków ha!!) ale jo niejestem dorosły. :] <{POST_SNAPBACK}> A rób sobie co chcesz , ja ci mówie że nie zostaniesz programistą brygady R* , nie zrozum mnie źle, ale moje przewidywania narazie sprawdzają się w 94 %. To są tylko marzenia, zamiast marzyć o wielkich grach to zrób coś mniejszego na początek. A tak pozatym jak w GM jestes cienki a w C++ genialny to co ty tu jeszcze robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Hej Bigshark a czy ja napisałem że jestem genialny w C++ ja sie ucze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 lol,lamujesz.Myślisz,że jesteś lepszy od innych bo sie C++ uczysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 No ja niewiem o co wam chodzi pisze tylko że język GM mi się nie przyda a wy mi tu że se myśle że jeste lepszy :] Poprostu bardziej przyda mi sie C++ i koniec, A JAK SIE UCZE TO NIEZNACZY ŻE WIEM WSZYSTO BO WIEM TROSZKĘ TYLKO TROSZKĘ JASNE. I niejestem lepszy do was może i o wiele gorszy przyznaje i koniec :thumbsup: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Nie bronie ATG'ego: ATG robi Helpa PL źle Próbuje sie uczyc też źle Gdzie tu jest sprawiedliwosc <ironia> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Big shark, nie biore cie... z tego co sie nasłuchałem to rozpieprzyłbyśteam w dwa dni, a do tego chciałbyś dowodzic, LOL... idź se sam rób gry :jezor: Edit: a do tego za bardzo sie chwalisz, jak ja nie lubie takich ludzi jak ty <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Wiec kto w koncu nalezy do team'u bo bylo by trzeba sie teraz zgadac na gg lub na jakims chatcie od czego zaczynamy??Uwazam ze strona byla by potrzebna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 bucior mam nadzieje ze ty umierz trohe strony robic bo ja ani trohe. A tak wogle to zagadaj do mnie na gg 3068269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 to raczej dobry to ty nie jeste xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi