zbysheck Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem gdzie popytać to pytam tu [forum aqq nie działa =P] AQQ nie chce mi sie podłączyć do serwera gg, wczoraj wszystko było ok. ktoś wie co mogło być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może źle wpisałeś hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Powiedz jak to wyglada, bo najnowsza wersja ma depresje i jak sie laczysz to pare min widzisz tylko siebie dostepnego (inni cie widza normalnie jakbys byl), i dopiero za pare min sie pokazuje reszta i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 tzn ja dalej jestem na AQQ 1.xxx nie przesiadałem sie na dwójeczkę jeszcze, no i ponad półterej godziny mi się nie chce podłączyć do serwera. Czasem się pokazuję na chwilkę dostępny i po sekundzie znów klops. Jak pierwszy raz dziś włączyłem to doszły mi tylko informacje co mi pisali i znowu zgon. Kombinowałem z portami z forwardowaniem, nic. @Edit może zmieniłbym na dwójkę [troche mi tylko szkoda mojej skórki do jedynki xP] i zaczęłoby działąć, nie wiem. Ma ktoś? Powie czy się opłaca już przesiadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Będziesz musiał przesiąść się na najnowszą wersję AQQ 2.0, bo to już kwestia braku aktualizacji pluginu gg. Ja korzystam i jestem zadowolony, mimo że ma biedniejszy panel ustawień. Tak czy siak daje radę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nio dobra biorę się za aqq 2 a zaraz tu wrócę i będę narzekał czego tam nie ma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ranmus, jaki masz JID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jezus Maria, jaka długa konwersja, chyba zdążę jednego death note'a obejrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ranmus, jaki masz JID?Myslisz ze udostepnie publicznie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kochani, mam problem nie umiem kompozycji zainstalować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Myslisz ze udostepnie publicznie? :) Tak, właśnie na to czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi