destrojer_1908 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 cześc tez prubuje spolszczyc Help w Game Maker ale nie wiem jak bo czeba mieć jakis program HTML chyba zeby ten plik odtowrzyc zeby go spolszczyc wiecie z kąd go można zassac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Patrzeć na post nie mogę, tyle byków... weź nie spolszczaj helpa :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 destrojer_1908@ Przestań robić nowe konta. Możesz zobaczyć źródło i zapisać do pliku, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destrojer_1908 Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 czesc ja nie robie zadnego nowego konta o czym wy gadacie a tymon dawałem zobacz zródło przetumaczylem dałem zapis i dalej jest po USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 destrojer_1908@ Dziwny zbieg okoliczności bo dawid_1908 popełniał też dużo błędów ort. i też tłumaczył HelpGM. No i jeszcze Woozie miał jako avatar coś związanego z GTA ;] No to musisz teraz przetłumaczyć no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destrojer_1908 Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 gta bo nie dawno skonczyłem grac w niego a dawid jakis tam 1908 to napewno jest z mojego miasta i napewno jest za tym samym klubem co ja a ze błędy popełniam ort. to cie juz to nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destrojer_1908 Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dałem zródło i przetumaczyłem tam dałem zapisz i otwieram help i dalej po angieslku... pomozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Dziwne, dawid1908 i Ty macie takie same IP ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destrojer_1908 Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 noo dobra/ gadamy teraz o help ,dałem pokaz żródło i przetumaczyłem troche dałem zapisz weszłem w program Game Maker w Help i jest to po angielsku bo pewnie czeba ten plik zapisac w postaci html z ? pytajnikiem pomozcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 nie dobra tylko zaraz dostaniesz bana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Słowo sie rzekło - poza tym ten goscio jest żałosny! =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi