lion Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam! W Weekend dostane kompa, dosyć starego ale potrzebny mi jest do wykonywania zleceń na strony www i mam pewien problem, a mianowicie jak zrobić żeby krasnal czy jakiś inny tego typu serv chodził bez neta ? Z góry wielkie dzięki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam! W Weekend dostane kompa, dosyć starego ale potrzebny mi jest do wykonywania zleceń na strony www i mam pewien problem, a mianowicie jak zrobić żeby krasnal czy jakiś inny tego typu serv chodził bez neta ? Z góry wielkie dzięki ;). <{POST_SNAPBACK}> A nie chodzi ? Mi krasnal chodził nawet bez neta, przecież domyślnie jest ustawione w nim localhost, a nie konkretny IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Noo, mi nie chodzi, na kompie przy którym teraz siedzę gdy net jest odłączony też nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 To wgraj Apache, mySQL, Perla i inne te rzeczy nie korzystając z krasnala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Już sobie poradziłem, dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi