J@ERO Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nie jestem obeznany w tym temacie. Pierwszy raz zamierzam zrobić grę multiplayer. UWAGA!! SERWER MUSI BYĆ DARMOWY Wiem, że można coś zrobić z hamachi ale to tylko w ostateczności bo mam problemy z klientem. EDIT: Zalu, wujo google to nie wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 wujo google wie wszystko! http://www.google.pl/search?q=darmowe+serw...lient=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jezeli chodzi o hosting serwera to nie znajdziesz nigdzie darmowego :) mozesz jedynie domagac sie sponsoringu co w 10% jest skuteczne... a jezeli chodzi o stawianie serwera w domu... nie polecam ;) chyba ze masz jakiegos kompa co nie jest uzywany... z laczem 7,2 MiB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi